SAMSUN (AA) - Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Samsun Şube Başkanı Selim Sar, ekonomik pakette iş dünyasını yakından ilgilendiren önemli maddelerin yer aldığını belirterek, bu paketin bir anlamda iş dünyasına bayram hediyesi olduğunu belirtti.

Sar, Başbakan Binali Yıldırım'ın açıkladığı ekonomik pakete ilişkin olarak yaptığı yazılı açıklamada, şehit yakınlarının kamuda işe alımının kolaylaştırılması, araç alımı ile ilgili kolaylaştırıcı düzenlemeler ve terörden etkilenen KOBİ’lere kredi imkanı sunulacak olması ile terörün yaralarının sarılması yönünde atılacak adımların, gerek toplum gerekse iş dünyası olarak kendilerini daha güzel günlerin beklediğinin işareti olduğunu belirtti.

Başbakan Binali Yıldırım'a açıkladığı, "Ekonomik Müjdeler Paketi" için teşekkür eden Sar şunları kaydetti:

"Ekonomik Müjdeler Paketi, iş alemini yakından ilgilendiren önemli maddeler taşıyor. Bu paket, bir anlamda iş dünyasına bir bayram hediyesidir. Çek kanunu konusunda Samsun şubesi olarak geçen yıl hazırlamış olduğumuz raporun dikkate alınması ve rapor içeriğindeki bazı maddelerin pakette yer alması bizleri memnun etti. Açıklanan paket için teşekkür ediyor, bu vesileyle milletimizin Ramazan Bayram'ını tebrik ediyor, hayırlara vesile olmasını diliyoruz."