Cizre’deki hain saldırıda şehit olan polis memuru Gökhan Kıncak (24) memleketi Balıkesir’in Edremit ilçesinde binlerce kişinin katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı. Törene; şehit annesi Hanife Kıncak’ın, "Oğlum şehit analarına yeminle özeniyordum. Sayende şehit anası oldum, kuzum" sözleri herkesin yüreğini dağladı
Aile yakınları, çok sayıda polis arkadaşı ve diğer yetkililer ile alınan cenaze helallik alınması için ailenin yaşadığı Tuzcumurat Mahallesi’nde bulunan evine, ardından cenaze namazı için 50 metre ilerisinde bulunan Hacı Ömer Camii’ne götürüldü.
Binlerce kişinin ellerinde Türk Bayrakları ile katıldığı cenaze namazı sonrasında tören mangası tarafından omuzlara alınan Şehit Polis Memuru Gökhan Kıncak, Edremit Şehitliğine götürüldü. Dualar ve göz yaşları eşliğinde toprağa verilen Kıncak’ın cenaze törenine Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, TBMM Eski Başkanı Cemil Çiçek, AK Parti MKYK Üyesi ve Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, AK Parti Balıkesir Milletvekili Sema Kırcı, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, Havran Kaymakamı Yasin Öztürk, Balıkesir İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, belediye başkanları ve yakını ile binlerce vatandaş katıldı.
Oğlunun bayrağa sarılı tabutuna sarılan anne Hanife Kıncak’ın; "Oğlum şehit analarına yeminle özeniyordum. Sayende şehit Anası oldum, kuzum" sözleri herkese duygu dolu anlar yaşattı.