Öz annesinin “intikam almak için eski eşinden olan kız çocuğunu, Gölcük depreminde öldü gösterdiğini” iddia eden şahıs, “Bu kadına birisinin ’dur’ demesini istiyorum” dedi.
Ankaralı bir esnaf, annesi ile ilgili akıl almaz iddialarda bulundu. 1995 senesinde B.T. ile evlendiğini ve B.T.’den bir kız çocuğunun olduğunu kaydeden Berkay Doğan, öz annesinin, eski eşinden olan kız çocuğunu, “Gölcük depreminde öldü gösterdiğini” iddia etti. Çocuğunun adının B.D. olduğunu belirten Doğan, şöyle konuştu:
“Ailemin, B.T.’nin ailesiyle anlaşamamasından dolayı ters düştük ve ayrıldık. Annem Z.D., eski eşim B.T.’den intikam alabilmek için çocuğum B.D.’yi Gölcük depreminde öldü gösterip, bir nüfus müdürüne rüşvet vererek yeni bir nüfus kaydı oluşturdu. Biz bundan yargılandık ve beraat ettik. Aradan 12-13 yıl geçmesine rağmen aynı nüfusta ve aynı isimde başka bir M.D.’yi de annem kendi nüfusuna kaydettirdi. İlk çocuğu beni eşimden ayırmak için kullandı, ikinci çocuğu devlet kurumlarını yanıltarak onlardan çıkar için kullanıyor. Benim M.D. isminde ne bir kız kardeşim ne de bir kızım var. Benim yeryüzünde iki çocuğum var. Biri oğlum diğeri kızımdır. Kendisinden bu çocukların mezhebin reddi davasından hem benim kütüğümden hem kendi kütüğünden düşürülmesi için rica ettim. Şuan çocuğu nüfustan sildirmiyor. Bu kadına birisinin ’dur’ demesini istiyorum. Benim kendisinden miras ile ilgili hiçbir talebim yoktur. Bu çocukları nüfustan sildirsin istiyorum.”
Annesinin, depremde öldü gösterdiği çocuğu, yeni evlilik yaptığı eşi B.D.’nin ve kendisinin üzerine nüfusa kaydettirdiğini iddia eden Doğan, “Bu ikincisini de babam ile kendisinin çocuğu gibi göstermiş. Benim annem doğum yapamaz. Nüfusa kaydettirdiği olmayan kız kardeşim 1995 senesinde doğdu gözüküyor ancak benim annem 1990 senesinde İzmir’de rahim ameliyatı geçirdi, rahmi alınmıştır. 1990 yılında rahmi alınan bir insan nasıl doğum yapıyor” diye konuştu.
(İHA)