ORDU (AA) - Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, beraberinde Aybastı Muhtarlar Derneği üyeleri ile birlikte Vali İrfan Balkanlıoğlu’nu ziyaret ederek, Ordu turizmine verdiği destekten dolayı "Ömür Boyu Onur Yaşam Ödülü" takdim etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Vali İrfan Balkanlıoğlu, "Aybastı Belediye Başkanımız ve Muhtarlar Derneği Başkanımız teşekkür ziyaretinde bulundular. Aybastı ilçesi Perşembe Yaylasını tanıtım çalışmalarımız dolayısıyla bizleri ziyaret ederek, nezaket gösterdiler. Ordu’yu turizmde bir marka kent yapma konusunda çalışmalarımızı yoğun şekilde sürdürüyoruz. Yapılan tanıtım çalışmaları ile birlikte Perşembe yaylamız daha fazla tanınarak, ziyaretçi akınına uğruyor. Birçok ulusal kanallarda ve haberlerin başlangıç reklamlarında Perşembe yaylamızı tanıtmaya gayret ediyoruz. Turizm anlamında da bunun karşılığını çok kısa sürede aldık." diye konuştu.

Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar ise, "Aybastı ilçemizin tanıtımında Sayın Valimiz İrfan Balkanlıoğlu’nun emeği çok büyük. Kendisine teşekkür ediyoruz. Sayın Valimiz, gerek yerel ve ulusal medyada, gerekse sosyal medyada Aybastı ilçemizin güzelliklerini anlatıyor. Özellikle Perşembe yaylamız yapılan bu tanıtımların ardından çok sayıda yerli ve yabancı turistlerin gözbebeği haline geldi. Bundan biz yerel yöneticiler, muhtarlar, esnafımız çok memnunuz. Bundan dolayı Sayın Valimize Aybastı halkı olarak bu anlamlı ödülü vermeye layık gördük." şeklinde konuştu.