ORDU (AA) - Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, "Halk Buluşması" etkinliği kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

Vali Balkanlıoğlu, Gülyalı ilçesi Taşlıçay Mahallesi'nde gerçekleştirilen buluşmada, mahalle sakinleriyle buluşmaktan dolayı memnun olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) ve Başbakanlık İletişim Merkezi (BİMER) sayesinde vatandaşın her türlü dilek, istek ve şikayetlerinin değerlendirilerek ilgili mercilere gönderildiğini belirten Balkanlıoğlu, "Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımız bizi dönem dönem toplayarak çeşitli talimatlar veriyor. Allah bize bu görevi kısmet etti, vatandaşlarımızla buluşmak için buralara kadar geldik. Memleketin her türlü sorunu için çalışıyoruz. Hz. Ömer'in 'Dicle kenarında bir koyunu kurt kapsa, Allah hesabını benden sorar' dediği gibi bizler de, vatandaşların isteklerini omuzlarımızda taşıyoruz." diye konuştu.

"Biz hizmet için buradayız." ifadesini kullanan Balkanlıoğlu, valilik kapılarının herkese açık olduğunu ve bu tür toplantıların da devam edeceğini aktardı.

Konuşmaların ardından Balkanlıoğlu, vatandaşların talep, şikayet ve önerilerini dinledi.

Etkinliğe, Vali Yardımcısı ve Gülyalı Kaymakamı Mehmet Erhan Türker, Gülyalı Belediye Başkanı Talip Şen, İl Emniyet Müdürü Suat Çelik, İl Jandarma Komutanı Albay Sedat Sarıkaya, İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kemal Yılmaz, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hüseyin Öztürk, Afet ve Acil Durum İl Müdürü Osman Işık, Sağlık İl Müdürü İsmet Kolomuç, YEDAŞ Ordu İl Koordinatörü Ümit Yaşar Kışla, Taşlıçay Mahallesi Muhtarı Coşkun Bülbül ve vatandaşlar katıldı.