TRABZON (AA) - AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, darbeye dur diyen Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ı binlerce kişiyle karşılayarak Trabzon'un farkını bir kez daha gösterdiğini bildirdi.

İl Başkanı Revi, yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 15 Temmuz darbe girişiminin ardından, 14 Ekim Cuma gecesi ilk kez Trabzon'a geldiğini anımsatarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve beraberindeki bakanları Trabzon Havalimanı'nda karşılayan Trabzonlulara teşekkür etti.

Darbe girişimi gecesi milli iradeye sahip çıkan hemşehrilerinin, "darbeye dur diyen Başkomutan Erdoğan'ı binlerce kişiyle karşılayarak Trabzon'un farkını bir kez daha gösterdi" diyen Revi, şunları kaydetti:

"Sayın Cumhurbaşkanımızı, Trabzon'a konaklamalı bir şekilde davet ettim. Kendisi de buna olumlu baktı ve inşallah en yakın zamanda Trabzon'umuzu ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya gelecektir. Büyükşehir Belediyemizin karşılama alanındaki çalışmalarıyla birlikte 18 ilçeden gelen teşkilat mensuplarımız ve kıymetli vatandaşlarımızın o soğuk havaya rağmen enerjisi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Trabzon tüm dinamikleriyle Cumhurbaşkanımıza olan sevgisini, sadakatini ve güvenini tekrar ilan etmiştir."