RİZE (AA) - Rize Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve çalışanlar, Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına destek olarak kan bağışında bulundu.

Odanın önünde düzenlenen kan bağışı kampanyasında, Kızılay görevlileri kan bağışında bulunanlara bilgi verdi.

Daha sonra Oda Başkanı Şaban Aziz Karamahmetoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve çalışanlar kan bağışında bulundu. Bazı vatandaşlarda kan bağışı kampanyasına destek verdi.

Karamehmetoğlu, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Kızılay'la ortak bir etkinlik düzenlediklerini belirterek, "Oda olarak kan bağışında bulunduğumuz için çok mutluyuz. Bu çok önemli bir ihtiyaç. Bugün kan ihtiyacı olanlara ve yarın ihtiyacı olamayan herkese kan lazım. Bunun için tüm şehrin bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum." dedi.

Kızılay Rize Şube Başkanı Bahattin Karali ise oda başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin kan bağışına gösterdikleri ilgiden çok memnun olduklarını ifade ederek, "Rize'de bulunan kurumlarımızın desteği bizler için çok önemli. Ayrıca kan vermek insan sağlığı açısından önemli. Bizleri yalnız bırakmayarak bugün bize kan vererek desteğini esirgemeyen oda başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum." dye konuştu.