ZONGULDAK (AA) - Saadet Partisi Merkez İlçe Gençlik Kollarınca, gençlik üzerine etkinlik düzenlendi.

Merkez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Furkan Kılıççı, Parti binasında düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, televizyon, bilgisayar, internet ve sosyal medya bağımlılığı gibi konuların gençliğin temel sorunları olarak gördüklerini söyledi.

"Günümüz gençliğinin en önemli sorunlarından birinin yaratılış gayesinden habersiz olmaları" diyen Kılıççı, şöyle konuştu:

"Gençlik, bir nevi belirsizlik, arayış ve şekillenme dönemidir. Gençler arasında yaygın olarak kullanılan, 'hızlı yaşa genç öl, cesedin yakışıklı olsun', 'atın ölümü arpadan olsun', 'gençliğini yaşayacaksın' gibi sözler, kural tanımazlıklarını meşrulaştırmaya yönelik olumsuz beyanlardır. Gençlerimiz bir kavram boşluğuna düşmüş, ifade biçimleri değişmiş, bataklık halini almış ideolojilere itilmektedir.

Zira insana verilen ömür, geri dönüşümü olmayan bir fırsattır. Yaratılış gayesinden uzak sorumsuzca bir hayat yaşayan gençler, kötü ve zararlı alışkanlıklar edinmektedirler. Böylece hem kendilerine hem de başkalarına zarar vermektedirler.

Günümüz gençliğinin problemlerinden bir diğeri de ahlaki çöküntüdür. Genel anlamda, ahlaki bozulmaların temelinde dünyevileşme olgusu son derece önemlidir."