GİRESUN (AA) - Saadet Partisi Giresun İl Başkanı Abdulkadir Bektaş, vatandaşları 30 Ağustos Pazar günü İstanbul Yenikapı'da gerçekleştirilecek olan "Büyük Kudüs Mitingi"ne davet etti.

Bektaş, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, bütün dünyanın gözleri önünde tüm Filistin'de, özelde ise Gazze ve Kudüs'te bir insanlık dramının yaşandığını söyledi.

İsrail’in insanlık dışı saldırgan tutumunu ve destekçisi olan batının sessizliğini lanetlediğini aktaran Bektaş, bu devlet terörünü asla kabul etmediklerini dile getirdi.

Saadet Partisi olarak 30 Ağustos Pazar günü İstanbul Yenikapı'da "Büyük Kudüs Mitingi" düzenleyeceklerini ifade eden Bektaş şunları söyledi:

"Düşmana korku, Müslümana güven için 'Büyük Kudüs Mitingi'ne tüm vatandaşlarımızı katılmaya davet ediyoruz. Siyonist ve Batı haçlı ittifakının İslam Coğrafyasında ve Tüm Dünyada zulüm ve sömürü düzenlerinin son bulduğu, adil ve yaşanabilir yeni bir Dünya için, Müslümanların gafletten uyanıp bir araya geldiği yeniden ümmet şuuru kazandığı yeni bir gelecek diliyoruz."