KARABÜK (AA) - Safranbolu Belediyesi tarafından yapılan Emek Mahallesi Parkı törenle açıldı.

AK Parti Karabük Milletvekili ve adayı Osman Kahveci, törende yaptığı konuşmada, Belediye Başkanı Necdet Aksoy'a emeklerinden dolayı teşekkür etti.

Karabük'te yeşil alanın çok olduğunu ve bunun insana huzur verdiğini ifade eden Kahveci, "Bir ülkenin doğa severliği ve insanların refah içerisinde yaşayabilmesinin özelliklerinden bir tanesi de yeşil alanın bol olması. Yeşil alana baktığınız zaman insanın gözü de ruhu da dinlenir. İnanlar oksijensiz yaşayamaz. Buradaki bir ağaç 40 kişinin bir günde çıkardığı gazı bir saatte oksijene çevir. Bunlar parasal bakımdan çok büyük maliyetler değil. 'milyonluk eser yaptım' demekten daha çok insanlara ne kadar hizmet ediliyor ona bakmak lazım. Manevi değeri yüksek olan bir hizmet" diye konuştu.

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy da, park içerisinde 180 metre kare çocuk oyun, 85 metre kare spor alanı, 25 bank, 10 adet çöp kovası olduğunu söyledi.

Kahveci, Karabük Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Aksoy, AK Parti Safranbolu İlçe Başkanı Ahmet Güneş, Safranbolu İlçe Emniyet Müdürü Musa Kansu tarafından parkın açılışı gerçekleştirildi.