SAMSUN (AA) - Samsun'da, Atakum Belediyesi ve Türk Kızılayı işbirliği ile düzenlenen kampanya kapsamında ihtiyaç sahibi 125 çocuğa kışlık mont ve bot dağıtıldı.

Köy statüsünden Mahalle statüsüne geçen yerleşim alanlarında yaşayan çocuklara yönelik kampanya çerçevesinde 125 çocuğa, Atakum Belediyesi tarafından mont, Türk Kızılayı Samsun Şubesi ise bot hediye etti.

Çocuklara giyeceklerini, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve Türk Kızılayı Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Özil dağıttı.

Taşçı, burada yaptığı açıklamada, Türk Kızılayı ile ortaklaşa gerçekleştirdikleri kampanyanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, "Türk Kızılayı Samsun Şubesi ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz inceleme sonucunda, eskiden köy olan ancak son düzenleme ile Mahalle statüsüne geçen bir yerleşim alanımızda çocukların mont ve bot ihtiyacı olduğunu belirledik. Kısa sürede 125 çocuğumuz için montlar ve botlar hazırlandı. Çocukların yüzündeki gülümseme bizim için dünyalara bedel." ifadelerini kullandı.

Türk Kızılayı Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Özil de desteklerinden dolayı Atakum Belediye Başkanı Taşçı ile emeği geçenlere teşekkür etti.