SAMSUN (AA) - Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım, Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanlığı, Alaçam'da ulaşım aktörleri ile bir araya geldi.

Daire başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, Alaçam Belediyesi Meclis Salonu'nda düzenlenen toplantıya Alaçam Belediye Başkan Yardımcısı Aşkın Cansız ve şube müdürleri ile Alaçam İlçe Emniyet Müdürlüğü, Alaçam İlçe Jandarma Komutanlığı, Şoförler Odası, kooperatifler ile derneklerin başkan ile üyeleri katıldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Ulaşım, Planlama ve Raylı Sistemler Dairesi Başkanı Kadir Gürkan'ın açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda, ilçede toplu taşımacılık ve ulaşım hizmeti veren aktörlerin sorun ve önerileri dinlendi.

Gürkan, planlamaları kapsamında altıncı toplantılarını Alaçam'da düzenlediklerini belirterek, "Samsun Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde halkımıza toplu taşımacılık ve ulaşım hizmeti veren aktörleri ziyaret ederek, sorun ve önerilerini dinlemeye devam ediyoruz. Yapacağımız çalışmalar ile bu sorunları kalıcı şekilde çözümlemek için çalışmalarımıza devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu.