SAMSUN (AA) - Samsun'dan Trabzon'a elma taşıyan tır sürücüsü Necmi Arın, seyir halindeyken silahla yaralandı. Vurulduğunu uyumak için girdiği akaryakıt istasyonunda fark eden şoför, tedavi altına alındı.

Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi süren 55 yaşındaki Arın, AA muhabirine araçta vurulduğunu ancak uzun süre yaralandığını fark edemediğini anlattı. Balıkesir'den elma yüklü kamyonla Samsun'a geldiğini Yaş Sebze ve Meyve Haline bir miktar ürün bıraktıktan sonra gece saatlerinde Trabzon'a gitmek üzere yola çıktığını belirten Arın, İlkadım ilçesi Tepecik mevkisinde bir ses duyduğunu, ön lastiğinin patladığını düşünerek aşağıya inip lastikleri ve etrafını kontrol edip daha sonra yola devam ettiğini söyledi.

Bir süre sonra sol bacağında hafif bir seğirme hissettiğini ancak yorgun olduğu için anlamadığını Çarşamba ilçesi yakınlarında bir akaryakıt istasyonuna uyumak için girdiğinde vurulduğunu anladığını dile getiren Arın, "Araçta yatmak için hazırlandığımda ayağımdan bir sıcaklık geldi. Baktım kan. Çarşamba Devlet Hastanesine sonra da Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine geldim. Tedavim sürüyor." dedi.

Olayın şokunu yaşadığını anlatan Arın, "Kurşunun nereden geldiği belli değil. Sol karın boşluğumdan girmiş kasığımda kalmış. Uzun süre hissetmedim vurulduğumu. Hala hiç acım yok." diye konuştu.

Düşmanın olmadığını ifade eden Arın, "Kimseyle takıntım yok. Düşmanım da yok. Gece sarhoş mu attı, kim attı bilmiyorum." dedi.

Öte yandan Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.