ORDU (AA) - Vali Seddar Yavuz, Ordu-Şırnak arasında kurulan "Gönül Köprüsü" kapsamında Şırnak’tan gelen 45 sporcuyu kabul etti.

Ordu ve Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri arasında imzalanan işbirliği ve sporcu değişimi protokolüyle uygulamaya konulan Gönül Köprüsü Projesi kapsamında Şırnak'tan Ordu’ya gelen sporcu kafilesi, Vali Yavuz'u makamında ziyaret etti.

Judo, güreş, halter ve voleybol branşlarında 45 sporcu ve 3 antrenörden oluşan kafileyi Ordu’da görmekten duyduğu mutluluğu dile getiren Vali Yavuz, şunları söyledi:

"Ordu’ya gelerek bizleri onurlandırdınız. Bu ülkenin kıymetli evlatları olarak sizleri alnınızdan öpüyorum ve sizleri pırıl pırıl bir geleceğin beklediğini de ifade ediyorum. Bu ülkede 80 milyon vatan evladına yer olduğunu, bu ülkenin herkese yetebileceğini bir kez daha size hatırlatıyorum. Bu kaynaşma projesinde emeği geçen çalışma arkadaşlarımı kutluyorum. Ordu’ya sizi getiren, sizin başınızda olan emek veren hocalarımızı, yöneticilerimizi tebrik ediyor, kutluyorum. Ordulu kardeşlerinizden selam, sevgi ve kardeşlik götürmenizi özellikle sizden istirham ediyor, hepinizin gözlerinden öpüyorum."

Ziyarette, Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç ile Şırnak Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Lokman Ekici de hazır bulundu.