Hizmete değer katan siz müşterilerimizin, beklentileri en kapsamlı olarak kalite politikamız üzerinden mükemmeliyetçi anlayış ile sağlanmaktadır. Hizmetlerimizdeki kalitemizi artırmak amacında olan tüm tedbirleri alan hızlı çalışma sergileyen teknisyen arkadaşlarımız en iyisini sunmak, klimalarınızı daha elverişli çalışmalarını sağlamak amacı ile gelişmelerine, eğitimlerine aralıksız devam etmektedir. Arçelik Klima Servisi olarak, başta İstanbul, İzmir, Antalya, Bursa, Kocaeli, Sakarya olmak üzere tüm Türkiye genelinde servis hizmeti sunmaktadır.

Yapılan işlemlerde orijinal yedek parça ve işçilik garantisi sunmaktayız.

Müşterilerimizin sorunlarında verilen zaman içerisinde sözlerin yerine getirilmesi, aldığımız sorumluluğumuzu doğru kesin çözümler ile sunmak için gelişmeler kaydetmeyi görevimiz olarak kabul etmişizdir. Bu sebepler ile firmamız değişen ve gelişen, müşteri ihtiyaçları için teknolojinin son imkanlarınıza kadar kullanmakta, güvenilirliğini, kalitesini, en iyi hizmet sağlayan Arçelik Teknik Servisi imajını uzun yıllara taşımak hedefindedir.

Sürekli ve değişken klima sektöründe müşteri memnuniyetini sağlamak amaçlı çıktığımız bu yolda gelişmiş teknolojiyi işlemlerimizde kullanarak müşteri istek ve beklentilerinizi kısa sürede gerçekleştirmek politikası ile hizmet vermekteyiz.

Kalite politikamızda müşteri odaklı çalışmak, ve her yapılan işlemlerimizde bir önceki verilen hizmetin en iyisi ile sizlere cevap vermek amacındayız. Sorunlarınız için oluşabilecek problemlerin önüne geçen firmamız, klima cihazları üzerinde hassas ve titiz çalışmalarını sürdürerek en hızlı servis imkanını sizlere sunmaktadır.

Arçelik Servisi sektörünün en başarılı tecrübeli ve deneyimli teknisyen ekip çalışmasına ağırlık vermekte, sizlerin kullanabileceğiniz sağlıklı klima ürünlerinizi bakım onarımlarını gerçekleştirerek teslim etmektedir.

Arçelik Klima Servisi olarak klimalarınız ile ilgili su akıtıyor, sağlıklı verim alamıyorum, ısıtmıyor, soğutmuyor gibi tüm beklentilerinizi kısa zaman içerisinde gidererek memnuniyetinizi sağlamaktayız. Tüm imkanlarımızı cihazlarınızda ki onarım, bakımlarınızda kullanarak kaliteli ve güvenilirliğimiz'i sizlere sunmaktayız.

Antalya Arçelik Klima Servisi olarak Antalya'nın tüm ilçelerine hizmet sağlamaktayız.

İşlem sonrası verdiğimiz onarım hizmetlerimize, değişen parçalarınıza bir sene garanti veriyoruz ki, yaptığımız işlemlerin kalitesine güveniyoruz. Ola ki oluşabilecek tekrar arızalarınızda acil servis ekiplerimiz adreslerinize gelerek işlemlerinizi ücretsiz müdahalelerle hızlı şekilde çözüme kavuşturmaktadır. 7/24 arayacağınız çağrı merkez telefonlarımızla bizler istediğiniz zaman dilimine servis hizmetleriniz için büyük çaba sarf ederek ulaşmak çabasındayız.

www.arcelikklimaservisi.net