AMASYA (AA) - Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, itfaiye teşkilatını yeni araçla güçlendirdiklerini belirtti.

Üçok, vatandaşlara daha kaliteli hizmet vermek amacıyla teknik ekipman ve araçlara yenilerini eklemeye devam ettiklerini söyledi.

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından hibe edilen 300 bin liralık tam donanımlı 6 ton su, 500 litre kimyevi toz ve 500 litre köpük kapasiteli ve dakikada 3 bin litre su sevkıyatı yapabilen bir itfaiye arazözünün belediye itfaiye teşkilatına kazandırıldığını ifade eden Üçok, olası yangınlarda itfaiye teşkilatının anında ve çok etkili olması gereken bir teşkilat olduğunu vurguladı.

Üçok, "Yangınlarda bir dakikada can ve mal kaybı yaşanabiliyor. Bunun önüne geçmek, kaliteli ve etkili hizmet verme adına bu yeni itfaiye arazözü gücümüze güç katacaktır. Böylece köylerimize, mahalle ve sokaklarımıza daha hızlı ve etkili bir şekilde ulaşarak gereken yardım ve hizmeti en üst düzeyde sağlamış olacağız. Önemli bir araç eksikliğini de bu vesileyle tamamladık. Rabbim kaza bela vermez de inşallah çok fazla ihtiyaç duymayız. Hemşehrilerimize en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmak için çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.