AMASYA (AA) - Suluova Belediyesi tarafından yapılan 11 parkın açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

AK Parti Amasya Milletvekili Haluk İpek, Ertuğrul Gazi Parkındaki törende yaptığı konuşmada, tüm seçilmişlerin halkın seçimi ile göreve geldiğini, milletten aldıkları destekle ülkeye ve millete hizmet eden kişiler olduğunu söyledi.

Seçildikten sonra ülkeye ve halka hizmet eden, eserler bırakan seçilmişlerin iyi ve görevini yapan kişiler olduğunu ifade eden İpek, şunları kaydetti:

"Eskiden ülkede toplanan vergi gelirlerinin yüzde 85’i geçmiş dönemlerin borçlarının faizine ödeniyordu. Geriye kalan yüzde 15 ile ülkeye hizmetler yapmaya, memurun ve emeklinin maaşını ödemeye çalışılıyordu. AK Parti 15 yıl içerisinde tüm ülkeye ve vatandaşlarımıza hizmetler yaparken, ülkenin iki yakasını bir araya getirirken ülkemizi bu coğrafya da geçmişte olduğu gibi büyük devlet ve lider yapmak için gece gündüz çalışırken birileri sürekli paçalarımızdan aşağıya çekmeye çalıştı. Bu milletin kaderi bu coğrafyada lider olarak yazılmıştır, bunun önünde kimse duramaz. İnşallah bunu hep birlikte gerçekleştireceğiz."

İlçe Belediye Başkanı Fatih Üçok da, yapımı tamamlanan 11 parkın açılışını gerçekleştirdiklerini belirterek, ilçenin gelişmesi, büyümesi ve kalkınması için birçok projeyi hayata geçirdiklerini ve Suluova ilçesinin bölgenin parlayan yıldızı olacağını ifade etti.

Konuşmaların ardından toplamda 30 bin metre kareden oluşan 11 ayrı parkın açılışı gerçekleştirildi.

Törene, İlçe Kaymakam Hayatı Taşdan, protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.