DÜZCE (AA) - Düzce'de bazı taksiciler, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sonrası başlatılan soruşturmalar nedeniyle yoğun mesai harcayan polis ve askerleri ücretsiz taşıma kararı aldı.

Bir taksi durağına kayıtlı 4 ticari aracın camlarına "Polis ve askere ücretsizdir. 15 Temmuz'da peşin ödendi" yazısı asıldı.

Taksi şoförlerinden Mustafa Onay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimine karşı tepkilerini bu şekilde ortaya koyduklarını söyledi.

Onay, devlet memurlarına en iyi desteği başlattıkları hizmetle verebileceklerini belirterek, asker ve polisin 24 saat nöbet sistemine göre çalıştığını anımsattı.

Onay, şunları söyledi:

"Duraklarda görüyoruz, nöbete gitmeye çalışıyorlar. Biz de böyle bir uygulama yapalım dedik. Duraktaki arkadaşlarımıza teklif ettik, onlar da kabul etti. Sadece ticari taksi olmak zorunda değil. Arkadaşlar duraklarda bekliyor. İmkansızlıktan değil, kendilerini rencide etmek istemiyorum ama sivil araçlar da alsın ki nöbetlerine zamanında gelsin, dimdik çalışsınlar."