SAMSUN (AA) - Terme Belediyesi tarafından işlerin daha verimli ve etkin gerçekleştirilmesi amacıyla yeni şantiye kurularak Fen İşleri Müdürlüğü taşındı.

Daha verimli ve düzenli hizmet için Terme Belediyesi tarafından Çay Mahallesi'nde Fen İşleri Şantiyesi oluşturuldu. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından kurulan şantiye, modern yapısıyla dikkati çekiyor. Aynı alanda Temizlik İşleri Şantiyesi'nin inşaat çalışmaları da devam ediyor.

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, yaptığı açıklamada, eski şantiyenin şehrin içinde kaldığını ve ilçeye yakışmayan bir görüntü oluşturduğunu söyledi.

Şantiyelerin ilçeye daha iyi hizmet vermek adına yapıldığını, Fen İşleri Müdürlüğü'nün de buraya taşındığını anlatan Kul, "Güvenlik kameraları ile çevrilerek yaklaşık 8 bin metrekare alanda hizmet vermeye başlayan Fen İşleri Şantiyesinde araçlar için oluşturulan kapalı otopark, araç bakım bölümü yer alırken, idari bina içerisinde çalışan personel için dinlenme odası, mescit, soyunma odası, tuvalet ve banyo ile yemekhane bulunuyor. Biri hizmete giren, diğerinin inşaatı süren şantiyeler ile belediye işlerimiz daha düzenli, hızlı ve sistemli hale gelmiş olacak." ifadelerini kullandı.