SAMSUN (AA) - Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, "Halkımızdan aldığımız güçle bütün güçlükleri aşacak, Terme'nin farkını hissettireceğiz." dedi.

Belediye Başkanı Kul, AK Parti Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç ile ilçenin çeşitli bölgelerindeki yol çalışmalarını inceledi.

Çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi alan Kul, yaptığı açıklamada, Evci, Sakarlı, Yüksekyayla, Çamlıca ve Hüseyinmescit mahallelerinde tamamlanan ve Kazımkarabekirpaşa Mahallesi'nde devam eden beton yol çalışmaları ile birlikte 11 kilometre beton yol yapacaklarını söyledi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığınca ilçenin birçok mahallesinde beton yol çalışmalarının yapıldığını ve Kocamanbaşı-Bazlamaç arasındaki 7,5 kilometrelik mesafede yapılacak yol çalışmalarının da devam ettiğini ifade eden Kul şunları kaydetti:

"Terme'miz ve insanımız için ne yapsak az. Vatandaşlarımıza layık olabilmek ve en iyi hizmeti üretip vatandaşlarımıza sunabilmek için çalışmalarımızı gece gündüz demeden gerçekleştiriyoruz. Biliyoruz ki, en iyi hizmet çok çalışarak değil vatandaşımızın refahını, huzurunu, mutluluğunu ve geleceğini düşünerek yapılabilir. Biz, vatandaşlarımızın birlikteliği ile geleceğe güzel bir şehir taşımak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi şehrimiz ve hemşehrilerimiz hizmetin en iyisine layık, biz de hemşehrilerimize layık olmak için hizmetlerimizi devam ettiriyoruz. Halkımızdan aldığımız güçle bütün güçlükleri aşacak, Terme'nin farkını hissettireceğiz."

Başkan Kul, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede tamamlanan ve devam eden yol çalışmalarından dolayı Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'a da teşekkür etti.