SAMSUN (AA) - Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, Samsun Büyükşehir Belediyesince yapılan baskı beton ve kaldırım çalışmalarını inceledi.

Kul, Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Nihat Soğuk ve Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Çam ile Atatürk Caddesi'nde yürütülen baskı beton ve kaldırım çalışmalarını inceledi, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Şehrin birçok mahallesinde doğalgaz çalışmaları yapıldığını, Telekom ve elektrik hatlarının yer altına alındığını, su, kanalizasyon ve altyapının yenilendiğini anlatan Kul, Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içinde vatandaşın gözünü boyayan değil, nesiller boyu devam edecek kalıcı hizmetler üretildiğini söyledi.

Yapılan çalışmanın vatandaşlar için olduğunu vurgulayan Kul, şunları dile getirdi:

"İlçe genelinde devam eden altyapı çalışmalarından dolayı rahatsızlık verdiğimizi biliyor, bu yüzden vatandaşlarımızdan anlayış bekliyoruz. Terme'nin alt ve üstyapıyla alakalı ciddi anlamda sorunları vardı. Bu sorunlara Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz Bey ile el atmış durumdayız. Amacımız bir an önce gerek altyapı gerekse üstyapı hizmetlerini tamamlayıp vatandaşlarımıza sunmak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yılmaz ve çalışma arkadaşlarına da Terme halkı adına teşekkürlerimi sunuyorum."