ZONGULDAK (AA) - MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, Türkiye'nin gündeminden terörün kaldırılabilmesi için sonuna kadar hükumete destek verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini söyledi.

Ayan, parti binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye'nin bölgesinde güç olabilmesi için ayağından prangaların sökülmesi gerektiğini ifade etti.

Yaşadıkları coğrafya itibariyle başta Amerika ile AB ülkelerinin Türkiye'nin gelişebileceğini ve birlik beraberliğini gördüklerinden dolayı bölüp parçalama yöntemini kullandıklarını aktaran Ayan, şöyle konuştu:

"Bununla ilgili sürekli terör örgütlerini gündeme getirerek sınırlarımız olmak üzere Doğu ve Güneydoğu bölgesinde bu tür faaliyetler yapıyorlar. Şu anda hükumetin terör konusunda yapmış olduğu operasyonları destekliyoruz. Çünkü ülkemizin bu terör örgütlerinden kurtulması gerekmektedir. Türkiye bu terör meselelerinden kurtulduğu günden itibaren AB veya gelişmiş ülkelerle rahatlıkla mücadele edebilecek güçte ve bölgesinde lider olabilecek bir ülkedir."