TOKAT (AA) - Tokat'ın Turhal ilçesinde 3 gündür haber alınamayan kişinin bulunması için başlatılan arama çalışmaları devam ediyor.

Besicilik yapan 33 yaşındaki Murat Beklioğlu'ndan önceki günden beri haber alınamaması üzerine başlatılan arama çalışmalarından herhangi sonuç elde edilemedi.

Fatih Mahallesi'ndeki ahıra gittiğini söyledikten sonra kaybolan Beklioğlu'nun dayısı Sinan Çaycı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeğeninden üç gündür haber alamadıklarını belirtti.

Çaycı, "Üç gündür arıyoruz. Jandarma, polis hep beraber arıyoruz fakat yeğenimizden en ufak iz yok. Bütün araziyi taradık, bulamadık. Şu an dağlara bakıyoruz, etrafa bakıyoruz. Bizim tahminimiz yeğenimiz kaçırıldı. Gören, duyan yok. Görenlerin, duyanların Allah rızası için en yakın emniyet birimlerine başvurmalarını rica ediyoruz." dedi.

Tokat'ın Turhal ilçesinde besicilik yapan ve önceki gün Fatih Mahallesi'ndeki ahıra gitmek amacıyla evinden ayrılan Murat Beklioğlu'ndan haber alınamaması üzerine jandarma ve AFAD ekipleri bölgede arama çalışması başlatmıştı.