TRABZON (AA) - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gürmrükçüoğlu, yapımı devam eden Akyazı Stadı'nda incelemelerde bulundu.

Stat çalışmarıyla ilgili yetkililerden bilgi alan Gümrükçüoğlu, bir sorun yaşanmadığı takdirde stadın yeni sezonda açılacağını belirterek, "Çalışmalar bu planlama ile yürüyor. İşler planlanan zamanlamaya uygun olarak yürütülmektedir. Bugüne kadar projede bir eksiklik ve aksaklık söz konusu olmamıştır" dedi.

Trabzonspor'un şehir için geçmişten bugüne önemli bir görev üstlendiğini vurgulayan Gümrükçüoğlu, "Trabzonspor şehrimizin dünyada tanıtımının ticarette, sanayide, girişimcilikte, ulaşımda, turizmde önünü açan çok önemli bir faktördür. Trabzon şehrinin tüm dünyaya tanıtılmasında önemli rolü oynayan şampiyonlukların her zaman sahibi olmuş olan Trabzonsporumuzdur" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor’da tam anlamıyla birlik ve beraberlik görmek istediklerine işaret eden Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

"Takımımız için her zaman elini taşın altına koyan sıcak ve soğuk demeden tribünleri dolduran taraftarlarımızın, takımımıza bu süreçte her zamankinden daha fazla destek olmasını istiyoruz. 2010-2011 şampiyonu ve daha öncesinde de defalarca temiz futbol anlayışı ile şampiyonluk kupalarını ve daha nice kupaları müzesine getirmiş olan şanlı takımız inşallah daha çok şampiyonlukları bu şehre getirecek ve bizlerde bu uğurda üzerimize düşen vazifeleri hep birlikte yerine getireceğiz. "