TRABZON (AA) - Trabzonspor Kulübünün eski ve yeni yöneticileri kahvaltıda bir araya geldi.

Kentteki bir otelde bordo-mavili kulüp tarafından verilen kahvaltıya, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Ayşe Sula Köseoğlu ve Adnan Günnar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, eski bakan ve eski kulüp başkanlarından Faruk Nafiz Özak, eski kulüp başkanı Ahmet Celal Ataman'ın yanı sıra Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, kulübün mali işler koordinatörü ve TS Club sorumlusu Emre Aksoy, sportif direktör Yılmaz Büyükaydın, bordo-mavili eski ve yeni yöneticiler ile kurul üyeleri katıldı.

Salona birlikte gelen Süleyman Soylu ve Muharrem Usta, katılımcılarla tek tek tokalaştı.

Kahvaltı çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Bakan Soylu, Trabzonspor camiasının bir araya gelmesinin takdir edilecek bir hareket, davranış olduğunu belirterek, camiayı buluşturan Usta'yı tebrik etti.

Camianın buluşmasına herkesin ihtiyaç duyduğunu dile getiren Soylu, "Trabzonspor, Trabzon'un futbolla, sporla tanınmasını en iyi ortaya koyan ve şehrin hedeflerini bütünleştiren bir anlayıştır" dedi.

Soylu, Trabzonspor'u sadece bir futbol takımı olarak görmediklerini ifade ederek, "Trabzonspor markası Trabzon için çok şey ifade ediyor ama Türkiye'de ve dünyada yürekleri Trabzon için atan binlerce, on binlerce insan var. Trabzon'u sadece Trabzonspor'la özdeşleştirmiyoruz. Çünkü birçok ilde yüz binlerce insan bu şehre ve bu kulübe gönlünü bağlamış" diye konuştu.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta'nın da bu anlayışla camiayı bir araya getirdiğini kaydeden Soylu, bu sebeple mutlu olduğunu söyledi.