GİRESUN (AA) - Samsun'da trafik kazası geçiren yakınlarını ziyaretten dönüş yolunda meydana gelen kazada hayatını kaybeden aynı aileden 4 kişiden 3'ünün cenazesi Giresun'da toprağa verildi.

Alınan bilgiye göre, dün Çankırı'nın Kurşunlu ilçesi yakınlarında İsmail Özbek'in kullandığı 34 TF 6000 plakalı otomobilin yaklaşık 5 metrelik köprüden tren raylarına düşmesi sorucu hayatını kaybeden sürücü, babası Hasan (46) ve annesi Sema Özbek'in (43) cenazeleri memleketleri Giresun'a getirildi.

Özbek ailesi için Dereli ilçesindeki Merkez Ulu Cami'de düzenlenen cenaze törenine ailesi ve yakınlarının yanı sıra vatandaşlar katıldı.

İstanbul'da yaşayan ancak Samsun'da trafik kazası geçiren yakınlarını ziyaret için bu kente gelen ailenin, dönüş yolunda yaşanan kazada hayatını kaybettikleri öğrenildi. Hasan, Sema ve İsmail Özbek'in cenazeleri, kılınan namazın ardından ilçeye bağlı Sütlüce Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Öte yandan, aynı kazada hayatını kaybeden Hasan Özbek'in yeğeni Aynur Kütük'ün cenazesinin ise İstanbul'da toprağa verilmek üzere bu şehre gönderildiği bildirildi.