DÜZCE (AA) - Türk Kızılayı Yığılca Şube Başkanı Önder Atasoy, kurum olarak kurban bağışçılarından destek beklediklerini bildirdi.

Atasoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl ramazan ayı içerisinde 400, ramazan ayından sonra da 100 olmak üzere toplamda 500 ihtiyaç sahibine konserve et dağıtımı yaptıklarını söyledi.

Ayrıca ihtiyaç sahibi 163 aileye gıda kolisi, 300 kişiye giyim malzemesi, 100 çocuğa ayakkabı hediye ettiklerini anlatan Atasoy, şunları kaydetti:

"Bu zaman zarfında bağışçılarımızın ve genel merkezimizin desteğini artarak hissettik. Bu hizmetlerin çoğalarak büyümesi, şubemizin isminin 81 il içerisinde yıldız gibi parlaması ve daha çok destek alarak daha fazla kişiye ulaşabilmesi için 'yıl boyu sürsün' sloganıyla başlatılan kurban bağışı kampanyamıza Yığılca halkının da desteğini bekliyoruz. Onursal başkanımız olan sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da bu yıl kurban bağışı kampanyasını bizzat destekliyor olmasının bize ayrıca bir güç ve motivasyon kattığını belirtmek istiyorum. Yığılca halkının da bugüne kadar yapılan Kızılaycılık çalışmalarını göz önünde bulundurarak bu kampanyaya katkı sağlayacaklarını, iyilik ve insanlık yolunda yapılacak yardımlara da sonuna kadar sahip çıkacaklarından şüphe duymuyorum."