İSTANBUL (AA) - Türk Telekom, Renkli Yaşam Paketlerine üye olan abonelerine Hyundai i10, iPhone 7, Türk Telekom Honor 7 ve Apple Watch kazanma fırsatı sunuyor.

Türk Telekom açıklamasına göre, Türk Telekom, mobil abonelerine sinema, spor, finans, magazin, kadın, yaşam ve hava durumu gibi konularda özel içerikler sunduğu Renkli Yaşam Paketleri’ne abone olan müşterilerine hediye kazanma imkanı sağlıyor.

Karikatür Paketi, Sinema Servisi, Basketbol Servisi, Kamu Haber Servisi, Finans Servisi, Magazin Servisi, KPSS İş İlanları Paketi, Anadolu Ajansı, Hava Durumu Paketi, Kadınca Yaşam Paketi, İddialı Haber Paketi, Düğün Paketi, Teknoloji Paketi ve Anadolu Ajansı Haber Paketi’nden oluşan Türk Telekom’un Renkli Yaşam Paketlerinden birine abone olan Türk Telekom aboneleri birer adet Hyundai i10, iPhone 7 ve Türk Telekom Honor 7’nin yanı sıra üç adet Apple Watch kazanma şansı yakalayacaklar.

Türk Telekom’un tüm faturalı ve faturasız mevcut ve yeni tüm mobil hat abonelerinin katılabileceği kampanya 31 Ağustos 2017 tarihine kadar devam edecek.