ORDU (AA) - Ünye Kaymakamlığınca "halk günü" etkinliği düzenlendi.

Kaymakam Ümit Hüseyin Güney, kaymakamlık toplantı salonundaki etkinlikte yaptığı konuşmada, halk günü dışında da vatandaşlarla iç içe olduklarını söyledi.

Kendilerini dilekçe dışında anlatmak isteyen, isteklerini, dileklerini dile getirmek isteyen vatandaşlarla bir araya geleceklerini belirten Kaymakam Güney, "Vatandaşlarımızın zamanlarını daha doğru kullanabilmek, onları bekletmemek, onları mağdur etmemek adına halk günü uygulaması ile bugün ilk kez vatandaşlarımızla birlikteyiz." dedi.

Güney, vatandaşın bütün kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik istek, dilek ve şikayetlerini alıp değerlendireceklerini ve mevzuat çerçevesinde yapabileceklerini imkanlar dahilinde gerçekleştirmek için çaba içerisinde olacaklarını belirtti.

"Bizler halkımız için buradayız." diyen Güney, şunları kaydetti:

"Burada sizler yaşamasanız, olmasanız ne devletin ne de devletin görevlileri olarak bizlerin burada olmasını gerektirecek bir durum söz konusu olmazdı. O yüzden bizler ne kadar doğrudan sizlerle görüşürsek o kadar mutlu ve yaptığımız işte tatmin oluyoruz. İnşallah sizler de bu duygu ve düşüncelerle buradan ayrılmış olursunuz."

Konuşmanın ardından vatandaşların dilek, istek, şikayet ve talepleri dinlenildi.