TRABZON (AA) - Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Vakfıkebir Meslek Yüksekokulunda mezuniyet töreni düzenlendi.

Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen 11. mezuniyet törenine Vakfıkebir Belediye Başkanvekili Ali Bayram Tanrıverdi, İlçe Emniyet Amiri Hüseyin Gürbüz, Vakfıkebir Meslek Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Abdullah Uzun, idari ve akademik personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Uzun, burada yaptığı konuşmada, dürüst, çalışkan ve üretken her insanın tüm insanlık için başlı başına bir değer olduğunu söyledi.

Uzun, gençlere hitabında, "Kendinize, arkadaşlarınıza, ailenize inanın, güvenin, gelecekten korkmayın ve zorluklarla mücadele etme gücünü hiç kaybetmeyin." ifadelerini kullandı.

Gelecek eğitim öğretim yılında okulun beşinci programı olan Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programına öğrenci alımı yapılacağını vurgulayan Uzun, şunları kaydetti:

"Yeni bölüm ve programların açılması, öğrenci sayımızın artırılması öncelikli hedefimizdir. Fakat bu hedeflerin gerçekleştirilmesi ve okulumuzun gelişip büyümesi için çok acilen öğrenci sosyal alanlarının da yer aldığı yerleşkemizde bulunan, tek katlı idari binanın yıkılıp yerine daha kapsamlı ve yüksekokulumuzun ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde yeni bir binanın yapılması gerekmektedir. Bu hedefimizi gerçekleştirmemize yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkür ediyorum."

Okul birincisi İrem Cafer'in de konuşma yaptığı törende, protokol üyeleri dereceye giren öğrencilere diploma ve ödüllerini verdi.

Tören, diplomalarını alan 350 öğrencinin kep atmasının ardından sona erdi.