GİRESUN (AA) - Valiler kararnamesiyle Denizli Valiliğine atanan Giresun Valisi Hasan Karahan, TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'a veda ziyareti gerçekleştirdi.

Giresunspor tesislerine gelen Vali Karahan, Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ ve yönetim kurulu üyeleriyle vedalaştı.

Karahan, burada yaptığı konuşmada, dört yıllık süre içerisinde Giresun'un birleştirici markası olan Giresunspor'a her zaman sahip çıktıklarını söyledi.

Göreve geldiği yılda yönetimin iyi niyeti, samimiyeti ve taraftarın da desteğiyle Giresunspor'un TFF 1. Lig'e yükseldiğini dile getiren Karahan, gelecek sezon da Süper Lig'e çıkmasını temenni etti.

Başkan Bozbağ ve ekibinin Giresunspor'un iyi noktalara getirilmesi konusunda iyi bir sınav verdiğine işaret eden Vali Karahan, şöyle konuştu:

"Bu işten yüz akıyla çıktılar tebrik ediyoruz, bu işin stresini biliyoruz asıl yük yönetimin üzerindeydi. Çotanak stadının temel atılmasında verilen Giresunspor'un bu statta Süper Lig'de oynaması sözünü inşallah tutarlar. Kendilerine başarılar diliyorum." dedi.

Başkan Bozbağ ise, Vali Karahan'ın kentten ayrılmasının kendisi için sürpriz olduğunu ifade ederek, şöyle devam etti:

"Hiç düşünmüyordum böyle bir şeyi. Giresunspor'a çok iyi hizmetler olan valimiz bu kulüp için ciddi katkılar yaptı. Borçsuzluk varsa valimizin emeği büyük. Gerçekten büyük bir ile gidiyor buna seviniyorum. Giresunspor için bence çok büyük kayıp. Üzüntülüyüz ama valimizin kariyeriyle ilgili buruk da olsa gururlanma var."