Hollanda vizesini tüm şartları yerine getirdikten sonra kolay bir şekilde alabilirsiniz. 

VFS Hollanda vizesi başvurusu yapmadan önce sizin dikkat etmeniz gereken bazı hususlar mevcuttur. Bunlardan birisi de pasaportunuzun geçerlilik süresidir. Hollanda ziyaretini tamamladıktan sonra pasaportunuzun en az 3 ay daha geçerliliği olması gerektiği gibi yıpranmış ve deformasyon görmemiş olması gerekir. Bu şartlar sağlanmazsa Hollanda vizesi başvuru işlemini gerçekleştiremezsiniz. Olumsuz sonuçlanan vizeler size hem zaman hem de para kaybı yaşatır ve randevunuz iptal edilerek tekrardan randevu almanız gerekir. Pasaportunuza ve hazırlanması gereken evraklarda, eksik bir bilginin olmamasına çok dikkat etmelisiniz.

İlk aşama olarak randevu almanız gerekir. Hollanda vizesi için randevunuzu Pasaport Vizesi Başvuru Merkezi’nden güvenli bir şekilde alarak Hollanda vizesi gerekli evraklar ın nasıl hazırlanması gerektiğini öğrenebilirsiniz. Bu şekilde vize işlemlerinizi daha sağlıklı ve hızlı yollardan halledebilirsiniz.

Tüm Schengen ülkelerinde geçerli olan parmak izi uygulaması Hollanda içinde geçerlidir. 12 yaş ve altındaki çocuklar hariç herkesin parmak izini vermesi gerekir. Verilen parmak izi 5 yıl boyunca geçerliliğini sürdürmekte olup gideceğiniz Schengen ülkeleri için bir daha parmak izi uygulamasına girmek zorunda kalmazsınız. 24.08.2015 tarihinden sonra parmak izi verdiyseniz eğer bir daha vermenize gerek yoktur.

Şehir dışında oturan kişiler ise evraklarını kargolayarak Pasaport Vizesi Başvuru Merkezi’ne gönderebilirler. Ziyaretçilerin aynı zamanda zorunlu seyahat sigortasını yaptırmaları gerekir. Tüm şartları yerine getirdikten sonra VFS Hollanda vizeniz yaklaşık olarak 15 gün içinde sonuçlanmaktadır. Olumlu sonuç almanız için bütün adımları dikkatli izleyerek evrakları düzenli hazırlamanız gerekmektedir.

Pasaport Vizesi Başvuru Merkezi ile VFS Hollanda vizesi için gerekli evrakları hazırlayabilirsiniz. VFS Hollanda Vizesini daha kolay ve hızlı şekilde almak istiyorsanız bir başvuru merkezi ile çalışmanız sizin için daha sağlıklı bir süreç olacaktır. Hangi adımların izlenmesi gerektiği hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız Pasaport Vizesi www.pasaportvizesi.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Dilerseniz +90 0312 429 0312 numaralı telefonu arayarak da her zaman her konuda destek alabilirsiniz. Sizin yapmanız gereken sadece bavulunuzu hazırlayarak seyahat rotanızı planlamanız olacaktır.