İSTANBUL (AA) - Vodafone’un gençlik markası Vodafone FreeZone, müziksever gençlerin hayallerini süsleyen Sziget Festivali için 8 FreeZone’luya festival deneyimi yaşatacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vodafone’un “Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa” sloganıyla hayata geçirdiği gençlik markası Vodafone FreeZone, 25 yaş ve altı gençleri her alanda müzikle buluşturmaya devam ediyor.

Gençlerin ortak noktası müziği sahiplenen Vodafone FreeZone, tüm müziksever gençlerin hayallerini süsleyen ve en çok gitmek istedikleri etkinliklerden biri olan Sziget Festivali için 8 Freezone’luya Kombine Kamp Bileti hediye edecek.

FreeZone’lular, bu yıl 9-16 Ağustos'ta Budapeşte’nin Obuda Adası’nda düzenlenecek 25. Sziget Festivali’nde 7 gün boyunca VIP çadır alanında konaklayarak özel bir festival deneyimi yaşayacak. FreeZone’lu gençler, Sziget Festivali’nde sahne alacak Türk sanatçılarla tanışma imkanı da bulacak.


- Instagram’da yarışacaklar


Dünyanın en büyük festivallerinden Sziget Festivaline Vodafone FreeZone’un davetlisi olarak gidecek gençler, Instagram üzerinden düzenlenecek bir yarışmayla belirlenecek. Buna göre FreeZone’lular, festival ruhunu sonuna kadar yaşamak için yanlarına alacakları olmazsa olmazlarının fotoğrafını çekerek #FestivaleHazırım hashtag’i ile Instagram’da paylaşacak. En başarılı paylaşımları yapan 8 FreeZone’lu Sziget’te festival ruhunu yaşayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Nedim Baytorun, şunları kaydetti:

"Vodafone FreeZone, Mayıs 2011’de gençlerle buluşturduğumuz bir platform. Bu platformla gençlerimizin ‘kafalarına göre’ yaşayabilmeleri için fırsatlar sunuyor ve onlara özgürlük alanları yaratıyoruz. Gençlerin hayatında birçok limit ve zorunluluk olduğunu biliyoruz. Onlar için yaptığımız kampanyalarla bu sınırları esnetmeye çalışıyoruz. Müzik, gençlerin en sevdiği ve en çok vakit ayırdığı sosyal aktiviteler arasında yer alıyor. Dünyaca ünlü müzik etkinliklerinden biri olan Sziget Festivali ile yaptığımız marka ortaklığı ve devamında gelecek projelerimiz ile de Vodafone FreeZone olarak, gençlerimizin müzik tutkusunu desteklemeye devam edeceğiz."