ÇORUM (AA) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Çorum Belediyesispor'un teknik direktörü Serdar Bozkurt, yeni sezonun ilk maçını kendi sahalarında oynayacak olmalarının avantaj olduğunu söyledi.

Bozkurt, yaptığı açıklamada, 2016-2017 sezonunda mücadele edecekleri grubun fikstürüyle ilgili değerlendirmede bulundu.

Grupta şampiyonluğa oynayacak takım sayısının fazla olduğunu ve bu takımlarla hem ilk haftalarda ve hem de son haftalarda karşılaşacaklarına dikkat çeken Bozkurt, şunları kaydetti:

"İlk maçımızı kendi sahamızda oynayacak olmamız bizim için bir avantaj. Bizi hedefe götürecek bir takım kurduğumuza inanıyoruz. Şampiyonluk hedeflediğimiz sezonun ilk maçını evimizde Beylerbeyi ile oynayacağız. Saha ve seyirci avantajını iyi kullanıp sezona galibiyetle başlamak istiyoruz. Neticede, gruptaki tüm takımlarla maç yapacağız. Ancak fikstüre baktığımız zaman hedefe oynayacak takımlarla özellikle ilk ve son haftalarda karşılaşacağımızı görüyoruz. Buna karşılık her zaman söylediğimiz sahada rakibin değil, bizim ne yapacağımız çok önemli. Bize güvenen herkesin mutlu olabilmesi yönünde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Allah'ın izniyle de bunu başaracağımıza inanıyoruz. Yeter ki, bu şehir bize inansın ve güvensin."

Bozkurt ayrıca, yeni sezonda seyircinin takımı yalnız bırakmamasını da istedi.