GÜMÜŞHANE (AA) - AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Celalettin Köse, Gümüşhane'nin yeni teşvik paketi sayesinde ülkenin 2023 vizyonuna önemli katkılar sağlayacağını bildirdi.

İl Başkanı Köse, yaptığı yazılı açıklamada, Başbakan Binali Yıldırım'ın kamuoyu ile paylaştığı Yatırım Destek Hamlesi Teşvik Paketi ile Gümüşhane'nin hızlı bir yükselişe geçeceğine inandığını belirtti.

Paket kapsamında yapılacak yatırımlar ve sağlanacak istihdamın Gümüşhane'nin kalkınmasında lokomotif rol oynayacağını vurgulayan Köse, şöyle devam etti:

"AK Parti iktidarı döneminde şehrimizle buluşan hizmet anlayışı bu paket sayesinde daha da büyüyecek, Gümüşhane önemli bir ticaret kenti ve cazibe merkezi haline gelecektir. Gümüşhane bu teşvik paketi sayesinde ülkemizin 2023 vizyonuna önemli katkılar sağlayacaktır. Paket içerisinde yer alan arsa, bina ve sıfır faizli kredi teşvikleri Gümüşhane'nin önemli bir yatırım ve istihdam merkezine dönüşmesini sağlayacaktır."

Köse ayrıca bu gibi çalışmaların hem ilin hem de ülkenin büyümesi ve hedeflerine doğru emin adımlarla ilerleyebilmesi için önemli olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Desteklerin 10 yıl boyunca devam edecek olması, bölgemizdeki istikrarın ve kalkınmanın geçici değil daim olacağının en büyük göstergesidir. Bu düşüncelerle Başbakanımız tarafından açıklanan teşvik paketinin ilimize, bölgemize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Başta Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve Gümüşhane Milletvekillerimiz Osman Akgül ile Cihan Pektaş olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum."