Komedi filmlerine talebin bu kadar artması ülkemizde stand up yapan herkesin birer birer film çekmesi ile sonuçlandı. Güvencin uçuverdi filmi de yakın bir zamanda yeteneksizsiniz Türkiye’nin birincisi olarak tanıdığımız Atalay demircinin başrol oyunculuğu ile karşımıza çıktı. Bu film için eleştirilen hem olumlu hem de olumsuz yönde diyebiliriz. Atalay demircinin film sektörü için fazla hızlı bir çıkış yapmış olması seyircinin güvenini azalttı. Özellikle ülkemizde çekilen komedi filmlerinin artık hep aynı senaryolar ile işlenmesi benzer karakterlerin filmin merkezine oturtulması ve espiri anlayışının hep aynı doğru üzerinde bulunması da artık bu filmlere olan talebin bir miktar azalacağını göstermekte.

Güvercin Uçuverdi Neden Eleştiri Aldı?
Filmde eleştirilen noktalardan bir diğeri ise Atalay demircinin oyunculuğu konusu. Demircinin bu dalda, komedi dalında olduğu kadar iyi olmadığı ve iyi bir oyunculuk sergileyemediği görüldü. Ancak bu daldaki filmlerin sıkça çekiliyor olması, izleyici kitlesinin taleplerine bağlı olarak gelişiyor.

Güvercin uçuverdi filminde de komedyenlerimizin izleyiciyi güldürmenin çok kolay olduğu düşüncesini taşıdığını görüyoruz. Güvercin Uçuverdi Filminin Konusu Güvercin uçuverdi filminin konusu ise şu şekilde. Filmde çocukluğundan dolayı pilot olma hayali kuran ve bunu bir türlü başaramayan bir karakter yer alıyor. Pilot olamasa da halk otobüsü şoförü olan karakterin tüm sakarlıkları komedi dalında seyirciye sunuluyor. Halk otobüsü şoförü olan başrol karakteri daha çok Kaptan ismi ile anılıyor ve karakterin görme engelli olan annesi de oğlunu pilot olarak biliyor. Filmin genel olarak bu çerçevede ana karakterin başına gelen olaylar doğrultusunda esprili bir dille ilerlediğini söyleyebiliriz. Filmin yönetmenleri ise Selami Genli ve Onur Koçal olmakta. Filmde daha önce de bahsettiğimiz gibi Atalay demirci başrol oyuncusu durumunda. Oyuncu kadrosunda ise ali er kazan, Salih kanyon, Zerrin Sümer, Ayşen Gruda, Tuvana Tükay, gökçe Özsoy ve Erdal tosun yer alıyor. Filmde başrol karakterinin bir miktar hayalci olduğunu söyleyebiliriz. 85 dakika süren filmin genel anlamda olumsuz eleştiri almasının temel sebebi, senaryonun daha önce çekilen yerli komedi filmlerine çok benzemesi. Filmde en beğenilen sahnelerin Barış Manço’nun şarkılarının yer aldığını sahneler olduğunu söyleyebiliriz.

Ancak yerli komedi severler için güvercin uçuverdi filmi beklentiyi karşılayacak seviyede bir film olacaktır. Güvercin uçuverdi izle linki ile filmi sitemizden izleyebilmeniz mümkün. Güvercin Uçuverdi Filmini Sitemizden İzleyebilirsiniz Sitemizde yerli ve yabancı tüm komedi filmleri ve daha birçok farklı film türünden filler yer almakta. Her bir filmi tek parça, Türkçe dublajlı, Türkçe altyazılı izleyebilmeniz mümkün.

Güvercin uçuverdi Full izle seçeneği ile filmi yüksek görüntü kalitesinde tek part olarak izleyebilirsiniz. Birden fazla video oynatma alternatifi sayesinde, takılma ya da açılmama gibi problemler yaşamadan filmi akıcı ve kaliteli bir şekilde sitemizden izleyebilmeniz mümkün.