Her kesime hitap eden programların yer aldığı televizyon kanalında en dikkat çeken program kuşkusuz Survivor olmuştur. Dünya da birçok ülkede olduğu gibi ülkemizde de her yıl Ocak ayından başlamak suretiyle Haziran, Temmuz aylarına kadar süre ile Survivor rüzgarı esmektedir. Her yıl yenilen yarışmacıları oyun konsepti ile ekranlara yansıyan program genç yaşlı her yaş gurubunu ekrana bağlamaktadır.

TV8'de Survivor Fırtınası

Acun Ilıcalı tarafından ekranlara getirilen program haftanın 5 günü ekrana gelmesine rağmen takipçi sayısında hiçbir şekilde düşüş yaşanmayan program olmuştur. Programla ilgili farklı kesimler tarafından olumsuz yorumlar yapılsa da ortaya çıkan reyting rakamları gösteriyor ki Survivor kuşkusuz rakipsiz program olduğu gözler önüne sermiştir. İnsanlar benimsedikleri ve severek izledikleri televizyon programları ile ilgili o günler farklı bir yere gitmek istemezler. Kimi zaman yaşanılan iş yoğunluğu merak ettiğiniz televizyon programlarının aklınızdan çıkmasına neden olur.

Bu nedenle tv yayın akışlarını takip etmek gerekir. HD Kesintisiz tv izle hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için internet adreslerini ziyaret edebilirsiniz.  Survivor 2017 yılı diğer yıllarda olduğu gibi bu yılda reyting rekoru kırmıştır. Her bölümü soluksuz izlenen Survivor, özellikle eleme yarışmalarında dikkatle izleniyor. Dominik Cumhuriyetinde gerçekleştirilen yarışma gerek zorluğu gerekse eşsiz doğası ile dikkat çekmiştir. İlk sezonu 2005 yılında ekrana gelen ve yaklaşık 12 sezondur yayınlanan Survivor, Dünyanın birçok ülkesinde farklı formatlarda ekranlara gelmektedir.

TV8'in İnternetten İzlemenin Yolları

İnternet üzerinde TV8 izlemek için yapmanız gereken internet üzerinden arama motoruna TV8 canlı yayın izle yazmak yeterlidir. İnternetten TV8 televizyonu izlemek isteyen insanların en çok ziyaret ettiği internet adresi adresi olmuştur. Ziyaret ettiğiniz internet adresinde TV8 televizyonun günlük yayın akışını görebilir, buna göre televizyon izleme planlamanızı yapabilirsiniz. Bunu sadece TV8 televizyonu için değil diğer televizyon için de görebilirsiniz.

Programları ve yarışmaları ile izlenme rekoru kıran TV8 televizyonunda Survivor dışında O Ses Türkiye, İşte Benim Stilim, Göz6, Ne giysem yakışı gibi birçok kişiyi ekranlara bağlayan diziler yer aldığı program olarak Üç adam, para bende, güle güle oturun, gibi programlar yayınlamaktadır. Her biri birbirinden farklı ve heyecanlı programların yer aldığı TV8 kanalı yayın politikası ile diğerlerinden farklı olduğu gibi son dönemlerde yayınlanan Milli Maçlar ile de farklı olduğunu kamuoyuna gösteren televizyon olmuştur.