SAMSUN (AA) - Samsun'un ilçelerinde görev yapan zabıta ve ruhsat denetim müdürleri, 19 Mayıs Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün ev sahipliğinde bir araya geldi.

19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, Safiye Ölmez Kadınlar Kültür Merkezi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, zabıta ve ruhsat denetim memurlarını ilçelerinde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

Bu tür toplantıların aralarındaki organizasyonun iyi sağlanması açısından önem taşıdığını dile getiren Topaloğlu, belediyelerdeki diğer birimlerin de bu şekilde toplantılar yapmasının sorunları ortak noktada çözüme kavuşturması açısından kolaylık sağlayabileceğini kaydetti.

İlçelerini modern görünüme kavuşturmak istediklerini, cadde ve sokaklarda işgali önlemek için sağlıklaştırma çalışmasına başladıklarını anlatan Topaloğlu, şöyle konuştu:

"Atatürk Bulvarı'nda bulunan binaların dış cephe giydirmeleri ve tamiratlarının yapılması için beledile meclisimizde karar aldık. Bina sahiplerine tebligat göndererek, belirlediğimiz bazı renkleri kullanarak bir yıl içinde bu binaların dış cepheleri yapılacak. Bina giydirme işlemlerinin ardından iş yeri tabelalarının sağlıklı hale gelmesini sağlayacağız. Doğalgaz çalışmalarının da tamamlanmasının ardından ana caddede kaldırımlarımızı düzenleyerek işgali ortadan kaldıracağız. Bu çalışmayı 2018 yılında bitirmek istiyoruz."

19 Mayıs Belediyesi Zabıta Müdürü Kemal Barış işe teşkilatlarının ortak sorunlarını konuşmak ve çözüm önerileri üretmek amacıyla programlar düzenlediklerini söyledi.

Bunun üçüncüsünü ilçelerinde gerçekleştirdiklerini bildiren Barış, katkıları ve katılımlarından dolayı Belediye Başkanı Topaloğlu'na da teşekkür etti.