ZONGULDAK (AA) - Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta karşılaşmaların tamamlanmasının ardından play-off oynamaya hak kazanan Zonguldak Kömürspor için Zonguldak Valiliği öncülüğünde, "destek kampanyası" başlatılacak.

Zonguldak Valiliği'nde düzenlenen toplantıda konuşan Vali Ali Kaban, Zonguldak Kömürspor'a destek olmak için bir araya geldiklerini belirtti.

Tire 1922 Spor maçının çok önemli olduğu vurgulayan Kaban, şöyle konuştu:

"Bu kadar yokluğa rağmen play-off'a kalınması çok büyük bir gayret anlamına geliyor. İki buçuk yıl içerisinde bir milyonun üzerinde bir yardımı değişik dönemlerde kulübümüze aktardık. Eren Enerji'den şampiyonluğu göğüsleyip, 2. lige geçtiğimiz anda oyuncularımıza şampiyonluk primi olarak 200 bin lira sözü aldım. Bundan sonra bir tek firmaya yüklenmemek adına iş adamlarımız, esnafımız bir kampanya havasında bir çalışma yapalım. Kulübümüzün sıkıntılarını giderecek tarzda bu çalışmayı başlatalım. 2. lige çıkmamız halinde bundan ilimiz istifade edecektir. Bu çalışmalar, oluşacak hareketlilik ve spor yatırımlarının daha çok çekilebilmesi açısından bu büyük önem arz ediyor."