Trabzonspor Hakkari Dağlıca’da 8 askerin şehit olduğu, 16askerin ise yaralandığı saldırıyı lanetledi.

Borda-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, “Hakkari'nin Dağlıca mevkiinde Derecik İç Güvenlik Tabur Komutanlığı’na bağlı birliklere sabaha karşı 5.00 sularında teröristlerin saldırısına uğradı. Çıkan çatışmada 8askerimizin şehit, 16 askerimizin de yaralı olduğunu üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Askerlerimize yapılan saldırıyı lanetliyor, şehitlerimize Yüce Allah'tan rahmet, başta yakınları olmak üzere, Silahlı Kuvvetler camiası ve tüm Türk halkına başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz” denildi.

Galatasaray Kulübü, Hakkari Dağlıca’da8 askerin şehit olduğu saldırıyı kınadı.

Sarı-kırmızılı kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, “Hakkari'nin Yüksekova ilçesine bağlı Dağlıca bölgesinde sınırın sıfır noktasındaki Yeşiltaş Karakolu'na bölücü terör örgütü tarafından yapılan alçakça saldırılarda 8 askerimizin şehit olduğunu, 16 askerimizin ise yaralandığını derin üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Terörü bir kez daha nefretle ve şiddetle kınıyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz” denildi.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, Hakkari Dağlıca’da 8 askerin şehit olduğu saldırıyı kınadı.

Sİyah beyazlı kulübün internet sitesinden yayınladığı mesajda, "Hain terör saldırısında şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve milletimize başsağlığı dileriz. Yaralı askerlerimize acil şifalar diler, geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz." dendi.

Fenerbahçe Kulübü Hakkari Dağlıca’da 8 askerin şehit olduğu saldırıyı lanetledi.
Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yayımlanan mesajda, “Eli kanlı teröristler yine yürekleri dağladı. Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde sabaha karşı çıkan çatışmada 8askerimizin şehit olduğu, 15’i aşkın askerimizin de yaralandığı, çatışmaların devam ettiği bildiriliyor.
Dağlıca’da hayatlarını kaybeden askerlerimize tanrıdan rahmet, kederli ailelerine sabır, Türk Milletine başsağlığı diliyoruz. Çatışmadan yaralı kurtulan askerlerimize de geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” denildi.