Bir inşaat şirketinde şantiye şefi olarak çalışan Murat Akçelik (35) kız kardeşi olan Tuba Akçelik(28) ve Kocaeli Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümü'nde okuyan arkadaşları Muammer Erdoğan(23) ile İletişim Fakültesi'nde okuduğu öğrenilen Zeynep Mehmetoğlu(23) ile birlikte yemek yedikten otomobille dolaşmaya çıktı. İzmit'ten Derince yönüne giden Murat Akçelik (35) yönetimindeki 41 FK 298 plakalı otomobil, Seka Büyük Tüneli'nde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çarptı.



Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye kısa sürede çok sayıda polis ekibi ile itfaiye ve ambulans araçları gitti. Hurdaya dönen araç içerisinden güçlükle çıkarılan 4 gencin de yaşamlarını yitirdiği öğrenildi. Gençlerin cenazeleri otopsi için SEKA Devlet Hastanesi Morguna Kaldırıldı. Olay yerinde parçalanan ve kullanılamaz hale gelen araç ise Büyük Körfez Oto Kurtarıcı'ya çekildi. Olayı sabah saatlerinde öğrenen Akçelik ailesinin yakınları hastaneye akın etti. Çalışma arkadaşları ve ölen abi ile kardeşin akrabaları gözyaşlarına boğuldu. Körfez İlçesi Hereke mevkiinde ikamet eden öğrencilerin ise ailelerine ulaşıldığı öğrenildi. Polis kaza ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, Akçelik ailesinin yakınları cenazelerin adli işlemler yetişirse İkindi Namazı sonrası Körfez Mezarlığı'nda toprağa verileceğini belirtti. Polis kazayla ilgili soruşturması sürüyor.
Kazada hayatını kaybedenlerin Trabzonlu oldukları ve bugün oynanacak İBB maçına gidecekleri öğrenildi.

TRABZONSPOR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI:
Takımımızın Büyükşehir Belediyespor ile oynayacağı müsabakayı izlemek için İstanbul'a giderken İzmit'te geçirdikleri trafik kazası sonucu yaşamlarını yitiren taraftarımıza Murat Akçelik (35), kardeşi Tuğba Akçelik(28), Mehmet Erdoğan (23) ve Zeynep Mehmetoğlu'na (23) Yüce Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı diliyoruz. Mekanları cennet olsun.


İŞTE O KAZA: