Kasım 2014 vizyona giren filmlerin en güzellerinden biri Açlık Oyunları 3 izle 2014 ABD yapımı olan film aksiyon, dram ve macera türlerinin 3 ünüde kapsamaktadır. 125 Dakika boyunca izleyicilerini gözlerini dahi kırpmadan izleyecekleri enfes bir görsel şölendir. Yönetmen Francis Lawrence oyuncular ise dünyaca ünlü Jennifer Lawrence, JoshHutcherson, Robert Knepper, jullianneMoore , ElizabethBanks yer almaktadır. Senaryo titizlikle incelenmiş ve yapımcılarıda dünyaca ünlü senaryo yazarı ve yapımcılardır. Elizabeth Banks, çocukken bir oyunda yarışmacı olmuştur. Kurgu bunu irdelemektedir. Mükemmel bir hayat hikâyesinin olduğu aktris rol yeteneğini konuşturmuştur.

Ekim ayının sonlarında vizyona giren ve etkileyici hikayesi ve sahneleri ile izleyicilerin beğenisini toplayan Birleşen Gönüller izle filmi sizi 1940 yılların Sovyet Rusya’sından alıp olayları ve özellikle de 2. Dünya savaşını işleyerek 1990 lara getirecektir. Yüksek bir bütçe ile çekilen bu filmin 2. Dünya savaşı sahneleri Amerika Holywood stüdyolarından birinde çekildi. Gerçek olayların anlatıldığı bu film, si,nema severleri derinden etkileyecek gibi görünüyor. Baş rollerini Hande Soral ve Serkan Şenalp’in oynadığı bu güzel filmin yönetmen koltuğunda oturan isim ise Hasan Kıraç. Filmin müzikleri ise tüm dünyanın tanıdığı ünlü Yunanlı müzisyen EvanthiaReboutsika tarafından yapılmış, bütçesinin 10 milyon liranın üzerinde olduğu söylenen bu filmi henüz izlemediyseniz geç kalmış sayılmazsınız. Film tarih ve dram filmi, baş rol oyuncularının  yüksek performansları çok belirgin bir şekilde karşımıza çıkıyor. Bir çok sahne işleniş, teknik ve görsel anlamda muhteşem olmuş. Bulgaristan’da büyük bölümü çekilen film, malzeme açısından da çok zengin. Bu güne kadar Türk filmlerinde görmeye alışmadığımız kadar gerçekçi sahneler bizi yabancı film izlermiş duygusuna kaptıracak derecede güzel.

Cehennem Melekleri 3 SylvesterStallone’nin hikâyesini yazdığı film harika bir seri şekilde devam etmektedir. Filmin 3. Bölümüdür. Her biri ayrı hikâyeden oluşan filmlerde mükemmel kurgu ve aksiyon sizi sürükleyecek. Amerikan aksiyon filmlerinin en güzelidir. Harika sahnelerle mükemmel bir film hazırlanmıştır. Amerika film sektöründe bir numaradır. Diğer filmlerin devamı şeklinde hazırlanmış bir kurgusu bulunmaktadır.  2012 yılında serinin ilk filmi çekilmiş ve sinemaseverlerin beğenisine sunulmuştu. Film adında Barney, SlyvesterStallone’nin karakterini canlandırdığı, Christmas ( josonStatham) ve ekibin kalanı yıllar önce hazırlayıp sundukları

Cehennem Melekleri 3 diğer filmlerin devamı niteliğindedir. Konusu; Barney( SlvesterStollone ) , Christmas( JosonStatham ) ve ekibin geri kalan kısmı yıllar önce Cehennem Melekleri’ni Barney ile kurucusu CondradStonebanks ( MelGibson) yüzyüze gelirler. Yıllar sonra karşılan grup MelGibsonSylvesterStallone ‘yi öldürmek sorunda olduğunu düşündüğü için acımasızca bir silah tüccarı olarak karşımıza çıkar. Daha önce ki filmler de bir kere ölümden dönmüş olarak karşımıza çıkan MelGibson(stonebanks tek amacı cehennem meleklerini sonlandırmaktır. Ancak film in öteki tarafında diğer karakteri canlandıran SylvesterStallone ‘nin başka tür planları vardır. Takımına öncü bakışıyla genç dinamik birçok akıllı ve hızlı kişileri katarak onunla mücade etmeye karar vermektedir.