İzmir'in merkeze yakın ilçelerinden biri olan Çiğli'de Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Tilki'yi şah damarından bıçaklayarak öldürdüler.

YAN BAKMA KAVGASI

İzmir'in Çiğli İlçesi'nde, Ak Parti Çiğli Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı 26 yaşındaki Şükrü Tilki, evine giderken iddiaya göre yan bakma nedeniyle tartıştığı esnaf olan kardeşler A.K., M.K. tarafından bıçaklandı, hastaneye kaldırılan Tilki hayatını kaybetti.

OLAY PARTİ BİNASI YAKININDA MEYDANA GELDİ

Olay, saat 23.00 sırlarında Ak Parti Çiğli İlçe Binası'nın yaklaşık 200 metre ilerisinde 8003 sokakta meydana geldi. Evine gitmek için yola çıkan Şükrü Tilki iddiaya göre yol üstündeki kasap dükkanında çalışan A.K. ve kardeşi M.K., ile tartışmaya başladı.

'Neden yan baktın diyerek' başlayan kavganın büyümesi üzerine A.K. dükkandan aldığı bıçakla Tilki'ye saldırdı. Tilki saldırı sonrasında şah damarından yaralanırken, çağrılan ambulansla Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

BAŞKAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Hastaneye kaldırılırken bile çok kötü durumda olan Şükrü Tilki hastanede tedavi altına alınan Tilki yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay sonrası kaçan A.K., ve kardeşi 17 yaşındaki M.K. Cinayet Büro Amirliği tarafından yakalanarak gözaltına alındı.