Diyarbakır merkez Kayapınar İlçesi’ndeki bir salonda sahneye çıkan Aleyna Tilki, platformda şarkı söylerken patlama meydana geldi. Patlama sonrası çıkan izdihamdan 6 kişi yaralandı, Aleyna Tilki ise yara almadı.

KONSERE GİREMEYİNCE İKİ EYP ATTILAR
Saldırganların 12-13 yaşında olduğu, kafeye iki boru tipi el yapımı patlayıcı atıldığı öğrenildi. Aleyna Tilki'nin menajeri, saldırının mekana giremeyen seyircilerden bir ya da birkaçı tarafından yapıldığını söyledi.

PATLAMA ANI KAMERADA
Diyarbakır’da Aleyna Tilki’nin sahne aldığı bir kafeye el yapımı patlayıcıyla saldırı düzenlendi. Olayda, 6 kişi yaralandı. El yapımı patlayıcının patlama anı ve kafede bulunanların yaşadığı panik, amatör kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

İZDİHAM YAŞANDI
Saldırı sırasında korumalar tarafından genç şarkıcı Tilki, sahneden çıkarılırken olayda konseri dinlemeye gelen 6 kişi yaralandı. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar bölgeye sevk edilen ambulanslarla çeşitli hastanelere götürülürken polis ise olay yerinde bulunanları sakinleştirmekte güçlük çekti.