Başbakan Yardımcılığı ile Gümrük ve Ticaret, Orman ve Su işleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın çeşitli birimlerine atamalar yapıldı.Atamalara ilişkin kararlar, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, Hazine Müsteşarlığı Mali Sektörle İlişkiler ve Kambiyo Genel Müdürlüğüne Ali Arslan, Kamu Sermayeli Kuruluş ve İşletmeler Genel Müdürlüğüne Selim Yeşilbaş, Genel Müdür Yardımcılıklarına Korhan Erdoğan, Edip Yılmaz, Mehmet Ali Ertunç'un atandı.

Müsteşarlığın Dış Ekonomik İlişkiler Genel Müdür Yardımcılığına Mustafa Duran, Genel Müdür Yardımcılığına Tahir Canatan, Mali Sektörle İlişkiler ve Kambiyo Genel Müdür Yardımcılığına Hayrettin Demircan atandı.

Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Gümrükler Genel Müdür Yardımcılığına Yakup Sefer, Bakanlık Müşavirliklerine Ömer Osman Moroğlu ve Arslan Ağca, İstanbul Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne Tevfik Usta, Batı Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne Ragibe Coşkun, Ege Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne Kaptan Kılıç, Orta Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne Murat Kahraman getirildi.

Doğu Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne Faruk Töremiş, Doğu Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne Mehmet Karabağ, Orta Karadeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne Serkan Işık, İpekyolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne Hasan Eken, Doğu Akdeniz Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne Adnan Korkmaz, Trakya Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne Müslüm Yalçın, Doğu Anadolu Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğüne Mustafa Şahin atandı.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığına Mustafa Arı'nın atanması uygun görüldü.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Eğitim, Kültür ve Araştırma Genel Müdür Yardımcılığına İbrahim Demirer atandı.