Renk, model ve marka seçenekleriyle her zevke hitap ettiği gibi, avantajlı fiyatları ve kampanyaları ile de ekonomik fiyatlarla seçkin ürünlere ulaşılmasını sağlıyor.

Pantolon, ceket, yelek, elbise, tshirt gibi farklı kategorilerde, bayan giyim de en fazla tercih edilen ürünleri kadınlarla buluşturan Moda Line Park, Antalya’da hizmet verdiği 8 mağazasının ardından, internet mağazasıyla da Türkiye genelindeki müşterilere ulaşıyor.

Seçkin markaların en beğenilen ürünlerini indirimli fiyatlar ve kolay ödeme seçenekleri ile müşteriyle buluşturan Moda Line Park, internet mağazasına özel indirimleriyle de, internetten alışveriş yapmayış sevenlere birçok avantaj sunuyor. Farklı Zevklere Hitap Eden Binlerce Ürün Modayı yakından takip eden kadınlar; sıklıkla tercih edilen şık ürünlerle ilgilendiği gibi, kıyafet seçiminde rahatlığa önem veren kadınlar, kaliteli ve konforlu kıyafetleri tercih ediyor. Bunun yanı sıra, spor giyinmeyi seven ya da gece kıyafeti satın almak isteyen kadınların kıyafet seçimleri de farklılık gösterebiliyor.

Gerek günlük ve spor kıyafetler, gerekse son moda kıyafetler ve abiye modelleri için birbirinden farklı model ve renk seçenekleri sunan Moda Line Park, standart bedene sahip ürünlerin yanı sıra, xsmall ya da xlarge bedenlerle de her kadına hitap etmeyi başarıyor. Özellikle büyük beden kıyafet bulmak doğrudan satış yapan mağazalarda ve internet mağazalarında her zaman mümkün olmadığı gibi, farklı beden seçenekleri sunan Moda Line Park, büyük beden kıyafetlerde sunduğu seçeneklerle de kolay alışverişin adresi oluyor. İnternetten Alışveriş Yapanlara Özel Fırsatlar İnternetten alışveriş yapmayı sevenler, vakit harcamadan yüzlerce farklı ürünü inceleyebildiği gibi, hızlı bir şekilde satın alma işlemini de gerçekleştirebiliyor. Ancak alınan kıyafetlerin beden ölçüleriyle beklenen uyumu sağlayamaması ya da kıyafetin internet mağazasında daha farklı görünmesi sorunlara yol açabiliyor. İade seçeneği sunmayan internet mağazaları, bu noktada müşterilerin mağdur olmasına neden olduğundan, bu sorun sebebiyle internetten alışveriş yapmayı tercih etmeyen birçok kadın bulunuyor. Bu sorunlara çözüm getirmem ve müşteri memnuniyetini en üst seviyeye yükseltmeyi hedefleyen modalinestore.com, gerek iade seçenekleri gerekse kolay ödeme seçenekleri ile müşterilerin mağdur olmasını engelliyor. Koşulsuz iade seçeneği ile satın alınan ürünün beğenilmemesi durumunda, ürünün değiştirilmesine ya da iade edilmesine imkan veren modalinestore.com, kolay ödeme seçenekleri ile internetten alışveriş yapanlara özel avantajlar sunuyor.

Kampanya ve İndirimler Yılın moda ürünlerinde ve sezonluk ürünlerde çeşitli kampanyalar yapan modalinestore.com, en gözde ürünlere her kadının ulaşabilmesini sağlıyor. Ekonomik fiyatlarla alışveriş yapmaya imkan veren modalinestore.com, sunduğu kampanyalar ile de en sevilen markaların ürünlerine indirimli olarak ulaşılmasını sağlıyor. İnternetten alışveriş yapmayı sevenlerin yanı sıra, online alışverişe aşina olmayanlara da hitap eden Moda Line Park, kolay kullanımı, canlı destek hizmeti ve hızlı satın alma seçenekleriyle, her düzeyden internet kullanıcısına hitap ediyor. Kapıda ödeme seçeneği de sunan Moda Line Park, internet üzerinden ödeme yapmak istemeyen müşterilerin, ödemeyi kapıda yapmasını sağlayarak, güvenli alışveriş imkanı sunuyor. Antalya’da hizmet verdiği mağazalarının yanı sıra, internet mağazasında sunduğu hizmetler ve ayrıcalıklarla ön plana çıkan Moda Line Park, modayı yakından takip eden ve ekonomik alışveriş yapmak isteyen kadınların ilk tercihi oluyor.

Çok daha fazla bilgi almak ve alışveriş yapmak için tıklayın: http://www.modalinestore.com/