İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, milletin kendileriyle beraber olduğunu aktararak, "2023 geliyor. Kuruluşumuzun 100. yılı. Bizi geri düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Avuçlarını yalayacaklar. Hiç endişe etmeyin. FETÖ’nün hakkından geldik, gelmeye devam edeceğiz. Kafalarını kaldırabilecek takatleri kalmayacak bu ülkede.

"EVLATLARIMIZIN KANINI YERDE BIRAKMAYACAĞIZ"

Terör örgütü PKK, KCK ve tüm uzantıları… İşte kış geldi. Eskiden ne olurdu? Erzaklarını alırlardı. Şimdi dahi Derik’in etrafındaki mağaralarda bu gece de erzaklarını kaçırmak için çabalıyorlar ancak tepelerine biniyoruz, tepelerine. Evlatlarımız şu anda bile operasyon yapıyor, tepelerine biniyor. Bu evlatlarımızın kanını yerde bırakmayacağız." diye konuştu.

"BU ÜLKEDE PKK'NIN ADI BİR DAHA ANILMAYACAK"

Kimsenin kendilerinden teröre karşı merhamet ve müsamaha göstermesini beklememesi gerektiğini vurgulayan Soylu, "Cumhurbaşkanımız da Başbakanımız da talimat verdi. Bu ayın 20’sinden sonra martın sonuna kadar oralardayım. Hadi bakalım. Diyarbakır, Hakkari, Van, Şırnak, Siirt… Martın sonuna kadar oralardayız. Bilsinler ki nisan onlar için iyi bir ay olmayacak, kış onlar için iyi geçmeyecek. Bütün güvenlik kuvvetlerimizle beraber, onlara bir daha göremeyecekleri kadar büyük bir zayiat verdireceğiz. Bu ülkede PKK’nın adı bir daha anılmayacak ve kim onlara yardım ve yataklık yapıyorsa, tekrar söylüyoruz, kimse bizden merhamet beklemesin." ifadelerini kullandı.