Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde, 23 Nisan Ulusal  Egemenlik ve Çocuk Bayramı sabahı bir çocuğun rüzgarın etkisiyle yüzüne çarpan  bayrağı üç kez öperek alnına koyduğu güvenlik kamerası kayıtları, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Işıklar Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntüde, yolda arkadaşıyla yürüyen bir çocuğun,  iş yeri camına asılan Türk bayrağının rüzgarın etkisiyle yüzüne çarpması ve  çocuğun bayrağı tutarak üç kez öpüp alnına koyması görüldü.

KİM OLDUĞU BELLİ OLDU
Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi 8 yaşında Beren Nafi Alsan, yaptığı açıklamada, ikiz kardeşi Ceren ile birlikte Ulusal Egemenlik  ve Çocuk Bayramı kutlamaları için okula gittikleri sırada iş yerlerine asılan  bayrakları gördüklerini, bu sırada rüzgarın etkisiyle dalgalanan Türk bayrağını öperek başına koyduğunu söyledi.

Eskişehir'de Türk bayrağı öpen çocuk: İçimden geldi İZLE

BAYRAK SEVGİSİNİ EVDE VE OKULDA ÖĞRENDİM
Beren Nafi Alsan, "Bayrağı içimden geldiği üzere öptüm. 23 Nisan törenleri üzere okuldan çıktık, ikizimle bir şeyler almaya gidiyorduk. O anda bayrağı gördüm ve içimden geldiği üzere öptüm. Türk Bayrağı sevgisini hem evde hem okulda öğrendim. Televizyonda kendimi görür görmez aşırı şaşırdım ve heyecanlandım. Büyünce mimar olmak istiyorum" dedi.