15 Haziran 2012’de biten başvuru tarihinin yaklaşması ile birlikte siteye verilen ilan sayısı da hızla artmaya devam ediyor. sahibinden.com tarafından açıklanan verilere göre, sitede, “Bedelli askerlik nedeniyle satılık” olduğu belirtilen 378 otomobil ilanı, 12 motosiklet ilanı bulunuyor.

Satılığa çıkarılan otomobillerin ortalama fiyatı 19 bin 750 TL olurken, motosikletlerin ortalama fiyatı ise 2 bin 850 TL oldu.

-OPEL İLK SIRADA-

sahibinden.com sitede en çok ilana sahip ilk iki markanın yüzde 13’le Opel ve yüzde 12’yle Ford olduğunu, yüzde 9’luk payla Volkswagen ve Renault’un üçüncü sırada yer aldığını, yüzde 8’lik oranla Peugeot ‘un dördüncü olduğunu açıkladı.

sahibinden.com’un verilerine göre yüzde 26 ile bedelli nedeniyle satılık ilanlarının en çok verildiği il İstanbul olurken, yüzde 14’le Ankara ikinci, Yüzde 5’le İzmir üçüncü oldu. İzmir’i yüzde 4’le Konya ve yüzde 3’le Gaziantep izledi. sahibinden.com’da bedelli askerlik yapmak isteyenlerin vasıta ilanlarının yanında emlak ve arsa ilanlarının da yer aldığı açıklandı.