Fenerbahçeli eski futbolcu Önder Turacı'nın hayati bir tehlikesinin olmadığı açıklandı. 

DURUMU İYİ
Oyuncunun temsilciliğini yapan Doğan Ercan, "Önder kız kardeşinin eski eşiyle bir tartışma yaşadı. Bu kişi Önder'in kardeşine hakaret edince, doğal olarak Önder müdahale etti, olayın sonrasında ise şahıs; Önder'e biri bacağına, diğeri ise karın bölgesine yakın bir yere denk gelecek şekilde bıçak salladı. Önder hafif yaralı. Hayati tehlikesi olduğu yönünde iddialar doğru değil. Durumu iyi" dedi.  

BU AKŞAM TABURCU OLACAĞIM
Önder Turacı ise, "Talihsiz bir olay yaşadım ancak korkulacak bir şey yok. İyiyim. Bu akşam hastaneden taburcu olacağım" şeklinde konuştu.  

ÖNDER TURACI KİMDİR?
Erzincan'in Kemah ilçesinden Belçika'ya göç eden bir Türk işçi ailenin çocuğu olarak 1981 yılında Liege kentinde dünya'ya geldi. Futbola Tilleur Liege kulübünde başladı. 1998-2016 yılları arasındaki profesyonel kariyerinde Standard Liege, CS Vise, La Louviere, Fenerbahçe, Kayserispor, Göztepe, Sarıyer, Şanlıurfaspor Antalyaspor ve KSK Hasselt takımlarında oynadı. U21 seviyesine kadar Belçika milli takımlarının formasını giydi. A Milli Takım için Türkiye'yi seçti. 3 kez ay yıldızlı ekibimizin formasını giydi.